Gyártás

- független hő- és áramtermelés -


Felhasználás

Kompakt és azonnal csatlakoztatható CHP-ink biztosítják a modern és gazdaságos hőellátás valamennyi előnyét.

Az ismert gyártók által készített, nagyteljesítményű ipari motorok megfelelnek a legmagasabb minőségi és hatékonysági igényeknek. A vezérlőrendszer ellenőrzi és szabályozza a berendezés működését. Valamennyi információ megjelenik a képernyőn, emellett hozzánk is eljut, így a berendezés megbízható működése felügyelhető. Az üzemelő berendezés zaját négyrétegű hangszigetelés csillapítja.

CHP-ink kompakt energiaállomás formájában vagy moduláris kiszerelésben is hozzáférhetők.

Kompakt energiaállomás

A kompakt energiaállomás kerti fészerben vagy cementből készített konténerben helyezhető el. Ezekben a többi szükséges komponens is elfér: generátoregység, vezérlőrendszer, puffertároló, olajtartály, hangszigetelő burkolat. A kompakt energiaállomás a telephely bármelyik szabad területén felállítható és hozzákapcsolható a meglévő fűtőrendszerhez. Az elektromos áram az épületben meglévő rendszeren keresztül jut a hálózatba. Így a fűtőhelyiségben történő elhelyezés nem szükséges.

A moduláris változatot a fűtőhelyiségbe kell telepíteni, ahol azonnal használható. A tartályt és a puffertárolót leszámítva a CHP-k minden komponense megtalálható benne. A növényi olaj tárolása normál tartályokban történik, a talajt és a vízellátást nem veszélyezteti, mivel teljes mértékben természetes anyagról van szó, ami biológiailag lebomlik.

CHP - moduláris változat CHP - belül CHP - belül


Felhasználás


A berendezés 18-44 kW hőenergiát biztosít, emellett párhuzamosan az áram eljut a hálózatba. Lehetőség van a CHP tartalék rendszerként vagy különálló módon történő alkalmazására is.
ERRSA Képviselet · Kapcsolattartó: Rampasek László
Mobil: +36 30 9270951 · e-mail: info@errsa.hu